Интензивен е трафикът тази сутрин на някои от граничните контролно-пропускателни

...
 
Интензивен е трафикът тази сутрин на някои от граничните контролно-пропускателни
Коментари Харесай

Интензивен трафик на ГКПП-та

 

Интензивен е трафикът тази заран на някои от граничните контролно-пропускателни пунктове на границите с Гърция, Румъния, Сърбия и Турция. Това оповестиха от Главна дирекция „ Гранична полиция “, представени от Българска телеграфна агенция.

Натоварено е придвижването за товарни коли на излаз към Гърция на граничните пунктове „ Кулата “ и „ Маказа “. От „ Гранична полиция “ поучават пътуващите да употребяват и останалите пунктове на българо-гръцката граница – Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Илинден “, Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Златоград “, Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Ивайловград “ и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Петко челник “. През „ Маказа “, „ Златоград “ и „ Ивайловград “ могат да минават единствено леки коли и микробуси.

На българо-румънската граница трафикът е натоварен на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Кардам “, Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Никопол “ и Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Видин “ за товарни коли на излаз.

До 18 август Национална компания „ Пътна инфраструктура “ на Румъния прави действия по поддръжка на пътните платна на трасетата за товарни коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Гюргево “, влизащи в Румъния.

Трафикът е натоварен на вход и излаз за леки коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Калотина “ на българо-сръбската граница. Граничните инспекции на пункта се правят на осем работни места за влизащи леки коли и на шест работни места за излизащи леки коли.

Интензивен е трафикът на излаз и вход за леки и товарни коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ на българо-турската граница, оповестиха още от дирекцията.

Трафикът е естествен на всички Граничен контролно-пропусквателен пункт с Република Северна Македония.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР